Weekendpaket Budapest
* MrJet
* Travelstart

Transport till Budapest

Snabbaste transportsättet att ta sig till Ungerns huvudstad är såklart med flyg till Budapest. För svenska resenärer går det att flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn och restiden till Budapest är drygt 2 timmar.

Idag ligger priset på en weekendresa med flyg och dubbelrum på mellanklasshotell på cirka 2000 - 4000 SEK per person. Sista minuten priserna kan bli betydligt billigare.

Om du väljer alternativet "Flyg" i vänstermenyn berättar vi lite mer om vilka flygbolag och alternativ det finns för flygresenärer. För Budapest transfer till hotell kan ni läsa och boka på länk nedan.
Läs om olika alternativ för transfer från Ferihegy flygplats >>

Ett annat alternativ för att ta sig till Budapest från Sverige är att åka tåg. Då får man räkna med en restid på cirka 22 timmar enkelresan. Det går att åka med nattåg så resan behöver inte kännas så lång. Det går även att förboka transfer inom Budapest från centralstationen:
Läs om olika alternativ för transfer från Centralstationen >>

I Budapest finns det flera transportsätt för vidare transport till hotell och mellan sevärdheter. I vänstermenyn kan du läsa mer om hur du transporterar dig i Budapest under alternativet "I Budapest".

En weekendresa till Budapest med flyg och hotellrum kostar från drygt 2000 kronor per person och uppåt. MrJet brukar erbjuda paketresor med hotell till Budapest. Även Travelstart erbjuder weekendpaket till Budapest.