Weekendpaket Budapest
* MrJet
* Travelstart

Spa hotell Budapest

Gellértbadet, spahotell i Budapest
Då Budapest har en lång tradition av spa och termalbad så finns det gott om spa hotell i Budapest. Närmare bestämt så finns det fler än 50 hotell med spa i Budapest.

Budapest lär vara den huvudstad i världen som kan erbjuda flest spa och termalbad av alla huvudstäder, vilket gör staden till ett perfekt resmål för den som vill resa på en spaweekend.

Förutom spa kan flera av dessa hotell erbjuda hälsobehandlingar, jacuzzi, ångbastu, olika sportanläggningar och mycket mer.

Många spahotell i Budapest är av det lyxigare slaget och flera är fyr- eller femstjärniga, men det finns även mindre lyxiga hotell som erbjuder spa i Budapest till ett billigare pris.

Det mest kända spa hotellet i Budapest bland turisterna är hotell Gellért, som syns på bilden och som ligger vid foten av Gellértberget. Gellért hotellet är även ett spa badhus med termalbad där hotellets gäster har tillgång till Gellért badet som är en av Budapests finaste spa-anläggningar med både inom- och utomhus bassänger.

På den natursköna Margaretaön finns fina badanläggningar och hotell med spa.

Förutom alla hotell med spa i Budapest finns det ett flertal termalbad i staden, här kan du läsa mer om badhusen i Budapest.

De mest kända och lyxigaste spa hotellen i Budapest är:

  • Danubius Hotel Gellert 4 stjärnor
  • Kempinski Hotel Corvinus Budapest 5 stjärnor
  • Le Meridien Budapest 5 stjärnor
  • Ramada Plaza Budapest 5 stjärnor
  • Corinthia Hotel Budapest 5 stjärnor

  • Se fler spa Hotell här >>